Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 26
Ga naar:   

De peter

22 februari 2014
We hebben vandaag aan Gorik gevraagd of hij peter wilt worden van ons prutske.
Hij heeft ja gezegd.
Ik had een snoeppot gekocht waar op staat: wil jij mijn peter zijn. Ik heb deze opgevuld met mercikes en met snoepjes in tutjesvorm.

1ste echo

18 februari 2014
Vandaag naar de gyn geweest voor de 1ste echo. Zat vol met spanning. Deze nacht vond ik mijne draai niet door de zenuwen.

Ik werd nogal heel zenuwachtig bij het wachten bij de inschrijving. Het duurde nogal lang en we waren dus ietskes te laat. Gelukkig was het niet te ver. We hebben ook niet lang moeten wachten in de wachtzaal. Heel vriendelijke gyn.
Eerst aantal vragen gesteld en dan echo op de buik. We hebben ons prutske kunnen zien. Ben uitgerekend voor 6 september. Dus 2 dagen minder ver dan gedacht.

Het was zo zalig om te zien dat er in mijn buik een klein babytje zit. Hartje was goed aan het kloppen en was aan het friemelen met de beentjes.
Jaja er is echt nieuw leven op komst. Nu is het echt.

Uitkering

13 februari 2014
Juist een mailtje gekregen van de cm. Mijn uitkering zal binnen enkele werkdagen gestort worden. Dit is een pak van mijn hart. Dat is toch al in orde geraakt.

Nu nog onze overschakeling van provider van de gsm's. De mijne was geweigerd door een fout en die van Arne is wel gelukt maar hij heeft nog geen service.
Dus vandaag mail gestuurd. De mijne is opnieuw aangevraagd en bij Arne gingen ze is nazien.

Zolder

12 februari 2014
Arne is al sinds dit weekend bezig met de zolder leeg te maken. Hij is ook al wat dingen aan het uitzoeken om de zolder af te maken. Het is de bedoeling dat er 2 kinderkamers komen. Prutske zou nog een brusje krijgen achteraf.

Deze nacht niet zo goed geslapen, mijn vertering is slecht waardoor ik mij heel ongemakkelijk voelde deze nacht en heel hard wroet.

4/5 werken

03 februari 2014
Arne is sinds vandaag 4/5 aan het werken. Van half 9 tot 3u dus nu zit ik langer alleen. Dat doet toch wel raar. Anders was hij om 13u al thuis.

Voel mij niet te slecht vandaag. Heb wat last van mijn maag maar probeer mijn middageten in 2x te eten zodat mijn maag toch niet te leeg is.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.