Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 26
Ga naar:   

Beetje beter

21 januari 2014
Ik heb het gevoel dat het homeopatisch middel toch al iets van werking geeft. Ben nog wel wat misselijk maar niet zo als afgelopen 3 dagen.

Deze middag lasagne gegeten, dat heeft gesmaakt. Dat is een van de enige warme dingen waar ik wel zin in had. Voor de rest is warm eten, vies.

Vandaag de maxi cosi van mijn zus al gaan halen zo kan ik het testen op de buggy die we gekocht hebben.

Mottig

20 januari 2014
Amaai gisterenavond was me een avondje. Ben bijna flauw gevallen. Ik voelde mij heel mottig en alles werd wit, oren begonnen te suisen en begon enorm te zweten. Gelukkig was Arne bij mij en heeft hij mij heel goed geholpen want begon in paniek te slagen.
Dank u wel sjoeke omdat je zo lief bent.

Eten begint steeds moeilijker te worden. Ben heel de dag mottig, maakt niet uit of het ochtend of avond is. Dus vandaag toch maar naar de homeopaat geweest voor een middeltje. Ik hoop dat het snel werkt en anders moet ik een ander middeltje hebben.
Na een maand mag het nu toch wel stoppen met misselijk te zijn. In het begin ging het nog maar de laatste dagen begon het erger te worden.

Buggy

19 januari 2014
Gisterenavond op tweedehands gekeken voor een buggy voor ons prutske. Ik vind het nogal duur voor een nieuwe te kopen. Had een hele goeie gezien in oud-heverlee want ook niet ver is. Vandaag samen beslist om hem te kopen, aangezien het een buitenkans was. Het is een quinny formula buggy met draagmand, slaapzak, regenhoezen en adapters voor maxi cosi. Zeer tevreden met ons koopje.

Oma & opa

18 januari 2014
Vandaag hebben we het verteld aan de ouders van Arne dat ze oma en opa worden en aan nonkel Gorik.
Voelde mij vandaag nogal woozy in mijn hoofd.
Arne is sinds 16u45 weg naar Landgraaf om te gaan snowboarden. Hij heeft wel lekkere broodjes smos gemaakt. Was heel lekker.

De laptop doet ook maar vies. Hij maakt een krakend geluid en er kwam rook uit. Dat lijkt mij niet zo goed. Misschien toch eens tijd voor ne nieuwe.

Hele leuke dag

17 januari 2014
Vandaag heb ik een hele leuke dag gehad. Ben naar mijn mama en zus geweest. Mee Jens van school gaan halen en daarna naar de carrefour geweest.
In de carrefour heb ik een pyjamaatje gekocht van eeyore als ons prutske wat groter is.
Dit kon ik niet laten liggen. Foto volgt nog.
De misselijkheid was ook minder. Misschien omdat ik eens in een andere omgeving was.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.