Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 26
Ga naar:   

Misselijker

15 januari 2014
Sinds gisterenavond voel ik mij misselijker. Of ik nu eet of niet het helpt precies niet.
Probeer om regelmatig te eten dat mijn maag toch niet te leeg is.

Vandaag de papieren inorde gemaakt voor de uitkering van de cm. Hopelijk is dat allemaal snel in orde want we zitten in een overgangsperiode. Arne gaat normaal vanaf februari wat meer werken dan merken we het toch niet te hard dat ik thuis zit.

Deze avond had ik echt goesting in chinees. Gelukkig is de winkel niet ver ;-)

Super nachtje

14 januari 2014
Super geslapen deze nacht. Probeer het dan ook zo lang mogelijk te rekken dat ik echt doodmoe ben. Dan val ik direct in slaap en word ik maar ene keer wakker.

Vandaag naar idewe geweest. Gelukkig heeft dat niet zolang geduurd. Morgen ga ik de papieren naar het werk doen om in te vullen. Ben nu te moe en te misselijk.

Ik ben ook nog even in de c&a geweest op weg naar de bioplanet. Heb nog een schattig pyjamaatje en sokjes gekocht. Kon het niet laten. Het blijft zo schattig.
 

Afspraak

13 januari 2014
Deze nacht weer goed geslapen, wel vroeg wakker.
Ben nog eens naar de dokter geweest voor mijn zwangerschapsboekje en moest nog een ziektebriefje hebben tot en met vandaag en een attest met de vermoedelijke bevallingsdatum. Moet morgenvroeg naar idewe en die hebben dat nodig.

Daarjuist ook een afspraak gemaakt bij de gynaecoloog. Mag dinsdag 18 februari voor de eerste echo. De dag dat mijn broer jarig is, dat is toevallig.

Zal is ne keer mijne kerstboom afbreken, hij kan niet eeuwig blijven staan he.

De eerste kadootjes

11 januari 2014
Vandaag naar mijn mama en zus geweest. Heb mijn mama een hemdje gegeven met de volgende tekst op:
Piep. Ik ben nog klein. Zo klein dat je mij nog niet kunt zien of horen.
Wil je mijn omi zijn?
Ze was er heel content mee.

Met mijn zus en mama al ne keer naar de babywinkels geweest. Ik heb al kadootjes gekregen. Van omi 3 dezelfde knuffeltjes voor ons prutske, 1 voor de kribbe, 1 voor thuis en 1 reserve als er eentje gewassen moeten worden.
Van zusje heb ik 2 pyjamaatjes gekregen. En zelf heb ik een pyjamaatje en 2 hemdjes gekocht. Allemaal solden dus niet zo duur.

Deze nacht trouwens weer niet zo goed geslapen. Weer veel te vroeg wakker en misselijk. Hoop dat het na een tijdje beter gaat. Maar heb het wel over voor ons klein prutske.

Het is echt.

09 januari 2014
Heb al iets beter geslapen deze nacht maar toch nog veel wakker geweest. Zenuwachtig voor de resultaten.
Om half 12 gebeld naar de dokter. Het is echt. Ik ben zwanger (5 à 6 weken). Maar heb geen antistoffen voor toxoplasmose en cmv. Dus moet direct stoppen met werken.
Direct een mailtje gestuurd naar Arne, want die was zijne gsm vergeten thuis.
Daarna ben ik naar het werk geweest om daar het nieuws te gaan vertellen aangezien ik niet meer mag werken. De meeste hadden al een vermoeden omdat ik plots "ziek" was.
Het is allemaal zo echt nu, er groeit iets in mijn buik. Een klein prutske van ons.
 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.