Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 26
Ga naar:   

Ons klein wonder

07 januari 2014
Ik had al enige tijd last van misselijkheid en buikpijn. Aangezien de feestdagen voorbij zijn, weet ik het daaraan. Van te veel te eten enzo. Maar sinds gisteren zijn mijn borsten toch ook wat gevoelig. Heel lang getwijfeld om een test te doen.
Onder mijn pauze op het werk toch maar naar de apotheek geweest voor een test.
De test direct gedaan en er staan toch wel 2 streepjes op. Zwanger??? Nu al. Dat is wel snel maar zeker welkom.
Direct een afspraak bij de dokter gemaakt. Om half 5 mocht ik al gaan. Dokter heeft de test gezien en denkt ook dat het wel juist is. Bloedtest laten doen om al de antistoffen te controleren. Als ik niet genoeg antistoffen heb, mag ik niet meer gaan werken. Dus nu 2 dagen thuis en 9 januari 's middags krijg ik de uitslag.
Heel zenuwachtig nu, ben al wakker van half 3 ongeveer. Natuurlijk de ochtendmisselijkheid is er ook. Heb het eigenlijk de hele dag dus laat de ochtend er maar af.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.